asparf.blogg.se

Måndag

Publicerad 2013-10-31 19:19:08 i Allmänt,

I måndags var killarna sjuka. Dem var kanske inte sjukasjuka utan mer en mental-health day. Så för att se till att killarna inte bara satt hemma och kollade på tv så åkte vi till warwick. Påvägen blev alla akut hungriga så vi stannade här: 

En food truck mitt ute i ingenstans typ. Åt en så himla god cheeseburger, som såg ut såhär:


C'MON look at this beauty! 

Alla var på bra humör och vi satt och drog skämt. Carson och Patrick var överens! Åh så fin stund 

Sen hoppade vi in i bilen igen och ended up in warwick. Woho
Lekte med killarna på gungan. "Hur många kan få plats på samma gunga?" Gick en tour runt området till killarna började spotta på varandra vilket ledde till att dem började spotta på mig - INTE EN BRA IDÉ! Så jag slutade leka med dem hehe POWER

vi gick sedan en promenad. Och efter det tog vi oss mig hästarna. Borstade den och sen fick jag stå och vänta i evigheter på att Susan skulle göra några phone calls och betala en snubbe osvosvosv matt sa något bra den andra dagen "5 Graham minuter är 15 vanliga minuter" vilket är väldigt sant 

Sen red vi och det är så himla kul, men det är fasen läskigt! Men det känns som jag börjar greppa set nu! 
Killarna blev trötta och satte sig i bilen, Susan fixade med hästarna och jag plockade upp det som vi behövde ta med hem igen. 

Påvägen hem köpte vi burritos och tacos. Åt i bilen. Killarna var as trötta och började bråka som galningar! Får panik när det händer, finns liksom inget man kan göra! 
Carson somnade tillslut i bilen, hemma kollade vi på tv! 

Sunday funday

Publicerad 2013-10-31 03:13:30 i Allmänt,


I söndags åkte jag till nyc där jag träffade familjen Ramberg-lith! 
Självklart var min buss sen på morgonen så kom sent och inte mig med det så gick jag till fel hotell... Det finns många marriot i nyc... Tyvärr. Jag letade runt i lobbyn, hittade ingen där så tillslut fick jag låna receptions telefonen och sedan fick jag traska några kvadrater för att möta Pelle! 

Vi gick ner till hotellet där resten av familjen var och där gjorde vi upp planen för dagen - gå på the Green line som är en gammal tunnelbane-track som man gjort en park av. 
Så vi traskade ner till the Green line och gick den. Himla himla fint tyckte jag, ett hett tips om det är fint väder! 

Gå ovanför marken bland skyskraporna.

Efter att ha gått hela den blev vi alla väldigt hungriga och sprang i princip in på första bästa restaurang. Ett bra val mat-mässigt men det var som på en abercrombie affär om bi förstår vad jag menar med det - mycket ljud, hög musik, rätt mörkt osvosvosv 
Men vi fick mat och det var bra, så mätta och belåtna traskade vi senare mot Greenwich village där det skulle vara pickles festival. Vi vandrade på, det var rätt långt så vi stannade på starbucks för lite påfyllning. Det var kallt men tog en frappichino ändå, mhmmm

Kollade lite affärer och sen vandrade vi till pickles festivalen, men den var självklart slut när vi kom... Men inga ledsna miner, jag köpte en tröja och sen var bra! 
Vi tog sedan tuben tillbaka till hotellet, vilade lite och sen blev det middag. Vi hittade en jätte mysig  restaurang där jag åt världens godaste middag!! 



Ser inte så aptitligt ut men så himla gott!! 

Sen fick vi gå till port authority för att jag skulle kunna ta bussen hem. Somnade nästan på bussen men allt gick kanon :))

Halloween parade och nyc-dag med Ramberg's

Publicerad 2013-10-29 15:47:06 i Allmänt,

Har haft en så himla fin helg verkligen! Vaknade sent och gick ner till köket där killarna gjorde våfflor (tjock våfflor) till frukost!! Drömmen ju 
Sen gjorde jag mig iordning, gick till DD's köpte lite fika! Hemma lekte killarna, Heather sov och Susan och Ian degade. Sen åkte jag och Susan till the mall för att köpa det sista för allas kostymer. Sen kom Zarah när allt var som mest kaos, alla sprang runt och letade efter sina saker och sminkade sig och waaah!!

Sen hände detta...

Dorothy, the good witch och en djävul! 
Heather försökte få på mig högklackat, så bra gick det! 

Paraden! 
Familjenfamiljen 
Hejhej

Vi var med i paraden och det var så himla kul! Folk överallt, godis överallt - folkfest helt enkelt! 
Vi gick från memorial park upp genom nyack. Vi var karaktärer från the Wizard of Oz, Heather var Dorothy, Ian var fågelskrämman, Susan var the wicked witch, matt var lejonet, Patrick var plåtnicklas, carson var en munchkin och jag the good witch! Sen hade vi Zarah också som var en djävul. Så himla kul att lyssna på dem som tittade på paraden för dem sa typ " åh kolla, där jag vi the wizard of Oz... Och en djävul!" Haha
Efter paraden så var det öppethus hos grannarna, alla hade med mat. Kändes så fel att ta mat men äh, va fasen vi var hungriga. Zarah och jag åt sönder oss på sötsaker, allt ifrån mudcakes, cupcakes, black n' White cookies till donuts!! Mår illa av att bara berätta det. Sen var det ghost story time i trädgården framför en eld. Så himla mysigt och jag blev så tagen av historien. 
Efter det gick jag och Zarah hemma, vi skulle egentligen till the haunted house där Heather "jobbade" men det hade stängt :( 

Men hemma satt matt i sina tajta trikåer och ville spela fyra i rad. Så det gjorde vi, och sen spårade det ur. Våra konversationer var så himla kul! Skrattade så himla mycket. Vi pratade om allt ifrån droger, till månggifte till att bara vara allmänt sarkastiska. Jag och matt bjöd in Zarah att gifta oss med oss, så i augusti smäller det! Haha
Mitt i vårt samtal kom Heather och sina kompisar och vi kunde inte fortsätta prata. Damn

Sen blev det sent och Zarah var tvungen att åka hem och jag tittade på tv med familjen. Vi såg the heat och den var så himla kul, se den om ni får chansen! 


Tappat lusten

Publicerad 2013-10-29 03:36:16 i Allmänt,


Förlåt ni som läser och vill veta vad som händer i mitt liv för att jag inte skriver så mycket! Jag har lite tappat lusten för att blogga... Men den kommer nog igen :) 
Tror att det främst är för att det i te händer så mycket spännande, och för att jag inte tar kort på så mycket längre. Har inte så mycket att visa upp, kommit in i rutin här liksom! 

I vilket fall. 
Ska se om jag snabbt kan dra vad jag gjort dem senaste dagarna.
Torsdag var jag hemma och kollade i princip på tv hela förmiddagen. Dr Phil, food network och allt sånt kul. Heather var hemma vilket jag fick reda på vid 1 vilket innebar att hon hade sovit väldigt länge. Men tjejen gick inte upp förrän kl 15 ändå! Hur i helsike kan man sova så länge!? 
Aja, jag åt lunch - Matts hemmalagade kycklingsoppa! Mummms sen blev det även en Applecider donut för det tyckte Heather att jag behövde. Sedan fick jag springa och hämta carson. Lillkillen har fortfarande på sig shorts och t-shirt och det är kallt nu. Det är absolut jacka-väder, fast det är strålande sol! 

I vilket fall, hemma gjorde carson snabbt läxan och sen fick vi springa till pianot. Han var så söt för påvägen dit tog han min hand och frågade mig saker om Sverige och sa sedan "jag vill så gärna åka till Sverige!". Han kan vara busig och lite små elak ibland men när han säger saker som det bryr jag mig inte! Så himla fin kille, kommer göra en flicka väldigt lycklig någon dag

Susan hade varit i warwick hela dagen så hon var hemma sen när vi kom hem och lagade mat. De andra satt klistrade vid tv:n. 
Sen var den dagen typ slut! Hände nog inte så mycket mer tror jag 

Fredag, då gick jag upp och var helt slut ändå. Matt och Susan försökt få kontakt med mig men det gick fasen inte, var helt borta! Så jag gick på en power walk  vilket var himla skönt. Lyssnar på P3 dokumentär när jag gör det, tips, för det känns som tiden går så mycket fortare då!
Hemma tog jag ut Jerry på en walk, duschade sen och hoppade i kläderna snabbt som attan för jag Eve och Susan skulle till the party shop för att köpa kostymer för halloween paraden. Här i nyack är det en parad varje år, och det är som en folkfest. Och vår familj skulle vara med, självklart! 
Köpte det vi skulle ha, svängde förbi tacobell för snabblunch. Varför har vi inte det i Sverige? Det är himla gott! 
Sen släppte vi av Susan på Carsons skola för dem hade någon special dag, typ halloween dag då föräldrarna skulle vara med och göra olika aktiviteter! Hemma satt Heather och matt och kollade på tv. Heather fick den briljanta idén, tyckte hon, att hon skulle locka mitt hår. Hon visste inte vad hon gav sig in på, det tar typ 2 timmar art locka mitt hår... Så jag satt där och kollade på tv och fick en make over! Woho
Patrick var hos en kompis, carson hade en play date hemma. Fick sedan i uppdrag att ta med de små och köpa glass, så med mitt lockade hår gick vi. 
När jag kom hem så var carson tvungen att fixa iordning sig, han skulle på fest! Hjälpte till med det, sedan blev det snabb middag bestående av grilled cheese! MUMMA 
Sen körde jag carson och Susan till pardeeeey:t, hämtade upp Heather hemma och åkte till the mall. Vi köpte halloween kostym till henne, hon var dorothy. sen såg crazy grandpa, så hysteriskt himla rolig! 
Sen körde jag hem och mådde så himla illa efter alla popcorn! 

Update

Publicerad 2013-10-26 17:24:21 i Allmänt,


Patrick hittade dessa i affären, blev helt till sig för det är Annas och dem är från Sverige! 
Matt ska vara denna Donna på halloween, hittade en klänning till honom. 



Jag och Heather var på bio igår, såg crazy grandpa, en film som är gjord av jackass gänget. Så himla rolig film, men så jäkla konstig! "She's my cherrypie"
I vilket fall, bilden visar hur vi köpte popcorn som man sedan hällde varmt smör på. Mådde nästan illa av att bara se det. Sen hällde Heather på choklad doppade russin i! Men det var himla gott, men Gud vad jag mådde illa sen när jag körde hem! 

Liten update! 
Torsdag - fredag kommer mer i detalj sen :) 

Skiter i att räkna dagar du, blir bara deppigt

Publicerad 2013-10-24 18:05:11 i Allmänt,

Så dålig jag har varit på att blogga det senaste. Från toppen till botten på 24 timmar! 

Aja, här kommer en update om vad som hände tisdag och onsdag. 

Så i tisdags så vaknade jag, åt min hederliga frukost bestående av honey
Nut cheerios, tröttnar aldrig! 
Satte mig vid tv ett tag för att sedan gå upp, byta om och sedan gå ut med Jerry. Det har nu blivit höst här, så inga mer dagar med linne och jeans utan nu blir det åtminstone jeans och tjocktröja! 
Hemma så fick jag i uppdrag att städa... Dammsuga, plocka iordning och vika tvätt. Brukar inte göra allt det på en dag, utan dammsuga en dag, vika tvätt en annan osv men nu var det för att vår städtant Sandra inte skulle komma och familjen hade varit hemma hela helgen! 
Sen hängde jag rätt mycket med matt, vi tittade på tv och diskuterade theme songs! 

Susan och Ian var båda hemma men jobbade på varsitt håll med olika saker. Men Susan gjorde i alla fall mat till oss, eller bara till mig. Hon gjorde linssoppa men hon råkade göra den på en ett och etthalvt år gammal buljong. Ingendera tyckte jag för jag hade både luktat på buljongen och smakat på soppan och de varken luktade eller smakade konstigt så jag åt soppan och lever än! 
Susan och matt vågade inte! Chickens

Sen så fick jag matt att åka och hämta Heather och carson för jag inte visste var heathers skola var. Hemma var carson skit grumpy men han gjorde sin läxa, vilket tog längre tid för att han envisades med att kolla på tv... Sen stack han till grannen Matthew. Patrick var också på rå dåligt humör, inga glada kids alls! 

gick med carson till studsmattan och påvägen träffade jag Eve, så himla fin människa! Vi pratade om familjenfamiljen och våra uppväxter! 

Sen hemma deckare jag ihop totalt, ville bara börja gråta till allt. Barnen var grumpy och sa saker som jag just då inte ville höra. Typ swedish Anna, hur länge till ska du stanna (vilket carson ofta frågar och när jag säger hur länge så blir han ledsen att det är så lite kvar, men just då kändes det inte så) 
Matt såg att jag var nere och gav mig en kram, fint! 

Middagen blev sen, baren var uppe sent. Patrick hade boy scout möte med Ian och vi andra kollade väl på tv! 
Sen däckade jag rätt tidigt! 

Så, onsdag!
Igår gick jag upp och hade en annan frukost, wait what?! Anna hade en annan frukost än vanligt! Jag åt i vilket fall yoghurt, granola och pumpkin bröd! Så himla gott. Min mage har krånglat jätte mycket det senaste så jag försöker äta lite bättre. Går sådär men maggen mår bättre :)

Sen gjorde jag iordning snack hyllan, hittade så himla mycket dåligt. Vi bara packar ovanpå och tittar inte vad vi har under. 
Sen promenad med Jerry. Igår var en riktigt bra dag när det gäller Jerry, han gick på utan att äta något bajs överhuvudtaget! Wohoo 

Hemma stod matt och gjorde kycklingsoppa så jag hjälpte honom med det. Blev lite sårad, eller snarare besviken på matt för vi pratade som vanligt och jag började få svårigheter att hitta orden vilket händer. Jag menar mitt ordförråd är ju inte det bästa. Så han sa att han inte vill diskutera saker med mig för att han vet att jag kommer struggle... Så han har saker han vill prata om men gör inte för att vara snäll, men då lär jag mig ju ingenting och VAFAN! Irriterad
Sa inte det till honom, men ska fasen! 

Tig sedan en lång skön power walk vilket jag inte gjort på länge och det var så skönt!! 


Var ensam hemma när jag kom hem och gjorde lite tvätt, tittade på tv och åt linssoppa. Tog en dusch och sen gick jag och hämtade lillen. Han har varje onsdag något som är som fritids, lek efter skolan. Han var så himla glad igår, vi gick till harrtel's och köpte snacks vilket tog hundra år. Sen traskade vi hem och pratade om dumma mig och om att vi båda vill se den osvosvosv fint ögonblick! 

Hemma gjorde han läxan och stack sedan till Matthew sin kompis. Patrick kollade inte på tv när jag kom hem!!! Helt sjukt, han verkade på himla bra humör vilket var så skönt. Han gjorde till och med sin läxa själv! 

Vi åt en sen middag, och jag var helt slut. Matt och Heather gjorde chocolate chip cookies och det var så GOOTTTT!! 
Sen somnade jag nästan i soffan och dag är det onsdag! Woho

33

Publicerad 2013-10-22 03:02:45 i Allmänt,



Idag åkte vi hem från lugnet, friheten och havet! 
Vi åt frukost, gjorde oss iordning och packade ihop bilen. Sedan fick vi leta efter daggs glasögon som hon tappat bort, efter trettio min hittade vi dem.. I hennes väska! 
Sen bar det av, med ett snabbt stopp på pepperonis för en slice pizza! Mm-hm

Jag körde i två timmar och sedan var jag död! Så trött så jag och dagg bytte plats och sen sova jag tills vi nästan var framme! 

Hemma i daggs lägenhet tittade vi på lite tv och sen var jag tvungen att traska ner de 17 block:sen till busstationen! 

Nu är jag hemma, Heather målar mina naglar blod röda, det är ju snart halloween! 
Carson och Patrick verkade vara glada att jag var hemma. Carson kramade mig och sen satte han sig på mitt huvud "som man gör med sina nästan kusiner". Patrick har varit ledsen hela dagen, vet inte vad det är!
Matt kom hem nyss, log och kom över och sa "du får en kram, jag har saknat dig"! Fin grabb, känner mig rätt hemma här när jag vet att jag är saknad av de flesta i hemmet, fastän jag bara varit borta i tre dagar

Nu ska jag gå och äta oreos, yeaah Buddy!!!


33

Publicerad 2013-10-21 15:25:40 i Allmänt,





Detta vaknade jag till imorse! Rätt fint måste jag säga
Det är varmt idag, riktigt skönt väder men vi ska åka hem. Dagg ska jobba och jag ska hem mot nyack! Så idag blir det en resdag igen

Hoppas ni alla har det fint!



32

Publicerad 2013-10-21 04:13:24 i Allmänt,

Massa inlägg idag! Woho 
Anna är på banan igen

Sen sist jag skrev så har jag kört runt dagg; till the storage med massa gamla möbler, till amagansette vilket är grannstaden där hon shoppade lite. 
Sen hade dagg två patienter här så då tog jag en napp! Så himla skönt

När allt det var klart var det mörkt och kallt. Vi var hungriga och åkte till den svenska restaurangen i the hamptons - the livingroom! Jag är: 


KÖTTBULLAR!!!!

ochochoch MARÄNGSVISS!!! 

Lyckan är gjord, så himla gott! När jag åt det märkte jag hur mycket jag faktiskt saknat svensk redig husman - favisen! 

En rolig liten sak som hände var att jag och dagg satt vid ett bord när en man kom fram till vårt bord. Kollade på mig, läänge. Sa sedan "förlåt att jag stör, men vad pratar nu för språk?" Och jag svarade att det var svenska. Han nickade, var tyst en längre stund. Blev lite awkward men sen sa han, "och förresten, du är så himla vacker!" Och pekade på mig! 
Varje gång det händer här blir jag så himla glad!! Det är världens självförtroende boost att vara här 

32

Publicerad 2013-10-20 20:03:15 i Allmänt,

Så skönt, har bra wifi här - kan skriva hur mycket jag vill när jag vill! Tjohio

Nu sitter jag: 

Och äter sallad: 

Med denna utsikten: 

Fint! 

32

Publicerad 2013-10-20 15:50:32 i Allmänt,

Gårdagen, skicken dag.

Jag gick upp tidigt på morgonen, ingen annan än carson var uppe vilket är ovanligt. Han spelade Wii och var helt uppslukad av det. Satt och kollade när han spelade medan jag åt frukost.

Sen tog jag mitt pick och pack och så vandrade jag ner till busshållplatsen. Första bussresan från nyack till nyc tog längre än väntat, cirkus 1.30 timma... Jag var lite stressad för jag skulle hinna med en annan buss som avgick 10 kvarter bort. Men det visade sig att jag var där först av alla. Så jag gick in på starbucks, var svettig efter den power walken så ville ha något kallt men inte en frap. utan något annat, det blev tyvärr en cocosnötsvatten sak med smak av ananas... Smakade bajs :( 


Sen satt jag äntligen på bussen, tre timmar tog den så jag försökte sova vilket gick sådär. 
Väl framme i East hampton plockade dagg upp mig och vi åkte direkt till en fancy restaurang. Jag kände väl inte riktigt att jag passade in med min stora college tröja med Musse pig och mina slitna vans samt flottigt hår. Menmen det gick himla fint ändå, jag ät en så himla god black bean and avocado wrap. Sen gick vi och handlade lite frukost mat till mig, kanel cheerios! Kanon kombo tänkte jag, så dom blev det givetvis


Påvägen hem svängde vi förbi daggs väninna leslie. Så himla vacker kvinna! Hon var liten och späd, stålgrått långt hår med så himla mycket volym och det varmaste leendet! Hennes 15 år yngre pojkvän Michael var också där. Dem tittade sådär kärleksfullt på varandra hela tiden, det kändes som att jag satt i en film. 

Efter lite snack med dem tig vi vårt pick och pack och rörde oss hemåt. Jag packade upp, dagg läste svenska skvallerblaskor som jag tagit med. Sen så började vi kolla på en ny serie som heter the top of the lake eller nått sånt. Kan inte avgöra om jag tycker den är bra eller dålig. Spännande ja, men det är något som inte stämmer! 


Nu sitter jag i alla fall och tittar ut över havet. Det är en strålande dag men det blåser som sjutton! 

31

Publicerad 2013-10-20 00:15:21 i Allmänt,

Listade ut igår att jag då varit här i fyra veckor, en månad alltså! Dvs att det idag är dag 31.

Det är lite bloggtorka, ska försöka ändra på det! 

I vilket fall. Igår, fredag, var det lugnt. Gick upp som vanligt, åt min frukost (åt så himla mycket igår morse, en hel bagle och en stor skål med honey oat cheetios!!) och gick ut med Jerry! Alla älskar Jerry så jag träffar en del som kommer fram och pratar men det är inga i min ålder tyvärr :( 

Sen hemma plockade jag iordning, diskade, vek tvätt och tittade lite på tv. Susan övade på sin sång från musikalen wicked som hon skulle sjungs senare på kvällen på kyrkans fun racer. 
Jag fick även ett uppdrag, gå till affären och köpa halloween godis. Carson skulle nämligen på trunk and treat. Och nej, jag har inte stavat fel på trick. När man är cub scout som carson är så är det en tradition att köra trick och treat från bakluckan av en bil. 
Så, jag gick ner på stan och köpte fem påsar godis. Träffade även Walter, han är husse till Jerry, och pratade med honom och fick betalt. Matt frågade mig en gång om han var min pojkvän som jg hade i smyg eftersom jag och Walter alltid ses på konstiga ställen... Nä, han är lika gammal som min pappa så, hm tror inte det! 

I vilket fall efter inköpet av godis och en pratstund med Walter rörde jag mig mot några fancy klädaffärer som finns här. Tog helt enkelt rast! Hittade inget men det var kul att kolla :)

Sen kom Heather hem och hon hade givetvis glömt sin homecoming biljett i skola så jag fick köra henne till skolan och hämta upp den. Sån frihet att köra själv nu. Hämtade sedan upp carson påvägen hem vilket också kändes stort! Anna växer upp!!


Den gick dagen fort som attans. Eves, som är vår granne och Susans bästa kompis, dotter gillian fyllde år så vi gick till Jonny cakes och åt födelsedags middag. Eller vi åt kl 16, men ändå! Jag körde på den amerikanska klassikern grilled cheese med fries och kan nu dö lycklig! SÅ HIMLA GOTT

Vi firade henne och hon ät så jäkla rolig och bra. Hon är 21 och går just nu på college men vi ska hänga någon gång framöver! Score, kanske fått en amerikansk kompis!! 

Vi käkade på, gick sedan och åt frozen yoghurt och gick hem. Kollade lite tv och gjorde iordning för Carsons trunk and treat och för heathers homecoming. Sedan drog jag med Patrick till matchen och han hittade givetvis kompisar där så jag fick sitta själv. Sög ju, men var rätt kul att bara sitta och kolla på allt som hände!


Vi gick sedan hem efter att jag bråkat med Patrick i femton min... Killen ville givetvis inte hem men det var sent så. Carson och matt satt och kollade på the hobbit när vi kom hem, så jag dumpade Patrick där och sprang till kyrkan som ligger alldeles runt hörnet för att höra Susan sjunga! Åh så duktig hon är
Det var massa mat och jag käkade på, gratis är gott haha 

Sen var jag helt slut efter den dagen. Så packade bara ihop mina grejer för dagen därpå (idag alltså) ska jag till the hamptons. 

29

Publicerad 2013-10-18 23:39:18 i Allmänt,


Vad har jag gjort idag? 

Carson var sjuk idag så fick passa honom. Vi spelade Wii på morgonen, kollade på tv och sen gick jag på en promenad med Jerry!
Hemma igen var jag tvungen att gå upp och byta om för jag hade valt helt fel kläder - hel svart klädsel - och det var så himla varmt, säkert 25 grader! 

Sen gick tiden så himla fort. Skypade med min broooor, jajajja! Första gången på fem veckor... Sen gjorde matt lunch till oss (carson, Susan, matt och mig) så himla goda hamburgare! 

Vi spelade sedan spel och sen var det dags för Carsons pianolektion. Följde med honom dit, fick träffa lite folk vilket var kul! 

Hemma var Patrick och han spelade minecraft som vanligt. Jag hade lovat att ta med carson och Patrick till the pet store, så vi tog bilen (JAG KÖR HÄR!!) och köpte det vi skulle ha. På vägen dit var de så jobbiga, de inser inte hur bra dem har det. Dem ville ha två nya fiskar men Susan sa nej och då börjar de bråka med henne och säga dumma saker - killarna har sex hästar, tolv hönor, tre hundar, en katt, en ödla, en guldfisk, en kanin, en hamster och det är inte tillräckligt? Jag flippade! 

Aja, hemma fick jag och matt passa barnen gör Ian var sen från jobbet och Susan skulle på repetition då hon skall sjunga på en basar-liknande grej! 
Matt gjorde tacos och jag fick se till att killarna gjorde sig iordning för kvällen! 

Var helt slut efter den dagen! Matt frågade om jag var ledsen för jag var så tyst och såg sliten ut... Tack! Haha


28 el 29

Publicerad 2013-10-17 20:29:34 i Allmänt,

Nejnejnej, nu har det hänt! 

Jag har slösat alldeles för mycket pengar... På detta: 

Från vänster: 
- En vit stickad tröja från gap
- Ett par (till) Levis jeans - fynd från marshalls 19$
- vinröd kofta från lucky brand
- ett grått linne från uniqlo
- en randig långärmad tröja också från uniqlo
- en ljusgrå tjocktröja från Roxy - också ett fynd från marshalls 25$
- baseball tröjan är från gap, har alltid velat ha en och nu har jag det! 
- strumpor från marshalls 
- fyra bh:ar från Calvin Klein - fynd från marshalls 10$ styck 
- skönare trosorna från gap 

Ochochoch VANS! Äntligen fick jag köpt mig ett par till för bara 50$




27 el28

Publicerad 2013-10-17 03:53:08 i Allmänt,

Idag vaknade jag många gånger innan jag skulle upp. Ian duschade någon gång vid 06 tiden, Heather och matt skrek på varandra om något och Patrick skrek på Susan för att han inte ville till skolan! 
När jag skulle upp var jag så trött! 

Ian var hemma och jobbade på kontoret. Jag åt frukost med matt och hade världens diskussion om miljön, vad vi vill göra med våra liv osv. 
Gick ut med Jerry och träffade en så gullig tant, stod och pratade med henne  rätt länge!  

Tog sedan Ians bil till englewood cliffs till Zarah. Var hur nervig som helst för folk kör som dårar och jag skulle en längre väg, typ 30 minuter med bil! Allt gick nästan bra, jag missade vart vi skulle ses men som tur var såg Zarah mig så hon gick guida mig tillbaka! 
Vi åkte hem till henne, bytte bil och åkte till whole foods, ett himla bra ställe där man kan fixa ihop sin egna matlåda. Allt ifrån sallader, indiskt, husman osv + att allt är organic


Efter lunchen kikade vi omkring och åkte hem. Kollade in var Alicia keys bodde då hon bor nära Zarah! Hur coolt!?
Åkte hem, hämtade carson och gick hem. Hemma försökte jag få barnen att göra läxan, vilket alla gjorde. Hade lovat carson att gå med honom till din kompis, men matt stoppade oss genom att bära upp mig på ryggen... Igen! Grejen var att han skulle släppa mig i soffan men jag slog i huvudet i armstödet. Gjorde inte så himla ont men matt fick så dåligt samvete! 

Varje gång jag såg honom såg han ledsen ut, nästan så jag fick dåligt samvete! Jag menar jag var ju med och lekte liksom

Sen hade Ian och carson cubb scout möte här, 7 små killar + deras föräldrar! Kaaoozz
Jag och Heather smet upp på hennes rum och fixade hennes tröja, för hon har just nu spirit week denna veckan. Imorgon har dem color war i skolan så dem kastar färg på varandra!! 

Gick upp på mitt rum och kikade lite på datorn och då kommer matt in och kastar ett paket på min säng. Ett kort med en tjock katt med texten "sorry" och choklad! Så himla fin grabb men jag fick nästan dåligt samvete för det för jag hade skämtet om det med andra liksom.. 

Nu kollar jag på tv med Heather! Så trött, ska sova men först säga till matt att han är förlåten, för det är han verkligen! 

26 el 27

Publicerad 2013-10-16 05:39:53 i Allmänt,

Idag. Idag vaknade jag efter 12 timmars sömn! Det var längesen.

Åt frukost, hjälpte sedan Susan med att rensa ut lite saker som vi sedan skänkte till någon organisation (typ räddabarnen) efter den goda gärningen åkte vi till marshalls och shoppade! Köpte fyra bh:ar, en tjocktröja, sex par strumpor och ett par jeans för 100$! Kom igen, så himla bra

Åkte sedan och hämtade carson och deras granntjej Emma. Lekte lite jage med dem innan vi gick hem. Hemma åt vi lite snacks, carson gjorde sin läxa och Patrick kämpade emot att göra sin, han vill aldrig göra sin läxa!

Sen tog jag och Heather bilen till the mall. Det är en stor homecoming dance på lördag så hon "måste" köpa en ny klänning! 
Heather hittade två hon tyckte om efter mycket om och men. Sen köpte jag ett par nya vans (Ellen du vet nog vilka det blev!) sen handlade vi mat och åkte hem. Åkte fel först och vi båda panikade för det var mörkt och vi visste  inte vart vi skulle!

Kände mig rätt vuxen när jag körde Heather till the mall, handlade och körde hem! 

Nu är jag så trött! Men jag har haft en fin dag :) 
Inorgon så ska jag gå på lunch med Zarah, så det blir en fin dag! 
 
P.s tappade min telefon idag igen... Inte hårt alls utan från soffan ner på mattan men den gick sönder ändå mer... Måste fixa det! D.s



26 el. 27

Publicerad 2013-10-15 16:58:34 i Allmänt,

Jag har tappat räkningen på hur många dagar jag har varit här nu! Då är det bra :)

Tänkte bara lägga upp bilder och visa lite från gårdagen! 


Heather spelar piano som en gudinna + att hon sjunger till det!! Satt och hade gåshud över hela kroppen. Grejen är att hon sjunger hela tiden men inte seriöst, ni vet som man gör, trallar liksom. Men hon tig verkligen i från tårna och var då duktig!


Jag red!!! Fick rida på Freja som var världens finaste häst. Kommer säkert komma hem till Sverige och vara häst nörd nummer 1! Haha oh well


Medan de andra red hästarna till pennings, vilket är en liten Lanthandel så tog jag och carson bilen. Yeah, you heard me, jag tog bilen och det var första gången jag körde på 4 veckor. Kändes så himla bra! 

När vi kom hem packade vi ihop, sa hej då till Ronnie som tar hand om hästarna. Han var så snäll och sa att jag var så bra att ha för jag är snäll, trevlig, fin och artig! Tacktack fick även en bok av honom, han är tydligen väldigt religiös, och boken är om just Jesus och hela det! Ska bli intressant att läsa 

Så jag kanske kommer em som en tjock kristen som ä galen i hästar? Sicken kombo 

25

Publicerad 2013-10-15 03:37:51 i Allmänt,

När jag vaknade imorse var set tomt. Inte en själ hemma. Trodde alla hade åkt till warwick utan mig, att det kanske blivit något missförstånd. Men det hade det inte, för dem vara bara i kyrkan! Sicken tur! 

Jag och Patrick gick ner på the street fair som var under helgen. Så himla mycket folk, men det var kul. Mat överallt, folk överallt och saker överallt!

Hemma packade vi, i två timmar vilket är ganska vanligt att vi gör. Allt tar tid! 
Vi packade bilen och stack. 
(Ian och carson plockade äpplen, en sak som tog tid.)

Här har vi lekt, Heather fixade mitt hår, lekt mer osvosvosv när Heather fixade mitt hår var pojkarna så fina och gulliga! Och Patrick sa idag att jag är galen (vilket han alltid gör) och jag svarade med att han gillar ju det, och hans svarade : "i love it!"
Vi skulle rida men det blev för mörkt :( 
Jag på gungan + har på mig min nya finfina tröja! 

Vi åkte till affären, köpte det som behövdes. Åkte sedan med Matts mamma, Sudans syster, till hennes hus och hon berättade på vägen dit att Finns massa spöken i det området... NOOO 


Just nu sitter jag vid en brasa, en man spelar gitarr, små killarna gör s'mores och vi åt nyss världens godaste middag : chili med massa ost och chips!! Mm 

24

Publicerad 2013-10-13 05:42:45 i Allmänt,

Det blev ingen hajk... Surprise! 
Nä, men det gör inget. Vi åkte till ett hamburger ställe mitt ute i ingenstans där eves man spelade med sitt band. Dem var jätte bra, faktiskt! Susan började sedan sjunga med dem vilket var jätte mysigt och hon dedikerade en låt till mig! Stolt


Sen käkade jag och Heather lite pommes frites med tryffelsås och det var sååå gott!! 
Precis när vi skulle åka så, självklart, trampade jag i hundbajs!! :( fick hoppa in på ett ben till restaurangen och fråga en kille om en påse. Dem hade ingen men han var så gullig och gjorde en till mig. Han flyttade lite med mig vilket var kul hehe, nu är jag lite arg på mig själv att jag inte stannade och pratade för deg hade kunnat vara min chans att få en amerikansk friend. Låter deppigt men får ta alla chanser liksom! + att killen var himla söt! Måste åka tillbaka

Hemma gick jag och Heather sedan till ett kafé. Satt där i säkert två timmar och pratar om livet! Hon är väldigt mogen för sin ålder. Sen gick vi och köpte glass, gick hem och så lärde jag Susan, Ian och Heather svenska. Heather ska säga till sin cruch "du är så snygg" och "jag älskar dig"


Nu kollar vi på film och jag är så trött! 

Vi kanske ska till warwick imon, men bara kanske. För man vet aldrig här! 

24

Publicerad 2013-10-12 23:45:52 i Allmänt,

Ny dag! 

Igår var Heather, Susan och jag uppe sent. Vi satt uppe till klockan två och pratade om min och deras släkt. Himla intressant! 
Så idag är jag trött, men gick upp tidigt för att göra gott - gå till kyrkan och göra lunchpåsar till hemlösa! Kände mig så himla glad och duktig, dagens goda gärning. Men kände mig samtidigt så nere av att folk har det som dom har det. 

Såhär varmt är det, Barbent!

Sen tog jag med carson och Patrick till the cristal shop, var där en timma. Delvis för att räkna alla Patricks coins, han hade 25 dollar i mynt!!! 
Aja, jag köpte en kristall för den ska göra mig lugn. Känns bra! 

Vi gick sedan till parken, kastade lite boll och sen blev killarna griniga så vi fick gå och äta. En bagle (note to myself: carson tycker inte om toasted bagles) på the art café! Sen drog vi vidare till en affär fylld med krimskrams och sen, och sen, och sen köpte vi glass. S'MORES & PEANUTBUTTER!! C'MON

Krimskrams!

Patrick gick till en kompis, så gjorde även carson. Så jag tog en nap, och nu kollar jag och Heather på serier. Skit läskig en, american Horror stories! 
Vi ska snart ta en hajk och sen vet jag inte vad som händer! 


23

Publicerad 2013-10-12 02:10:41 i Allmänt,

Hemskt! 
Det var precis vad det var, att gå upp kl 7 imorse. Det var ett bra tag sedan sist! 
Jag var tvungen att gå upp så tidigt för att åka med Ian till nyc, för idag hjälper jag dagg med att rensa i hennes lager. 


Efter att ha tagit tåget, sagt hejdå till Ian traskade jag 17 kvarter till dagg. Påvägen köpte jag med mig en bagle och en yoghurt! Känns så himla kul att kunna göra så, vet inte varför!
Vi gick en runda i parken med Stina, daggs hund! Nu är vi på shoppingrunda, jag har än så länge fått med mig en kofta, raggisar och lite sminkborttagning! Woho


Snart blir det lunch och efter det ska vi börja jobba! 





22

Publicerad 2013-10-11 04:08:51 i Allmänt,


Så himla söta små med sina uniformer
:)
Mysigt! 

Insåg efter jag publicerat inlägget under att bilden inte såg jätte aptitlig ut, men det var den. Det kan jag lova! 

Påväg till hajken drog ian och carson massa gåtor för mig. En ska ni få här att klura på, kommentera svarat : 2 pappor och 2 söner är ute och fiskar. Alla får napp, men det är bara 3 fiskar! 

I vilket fall, Hajken var kul. Först hade dem ett möte, 5 killar med sina föräldrar var på plats. Uppdraget för dagen var att hitta 6 olika sorters löv. Gick sådär, killarna sprang mest bara runt och lekte! Senare på kvällen var den en camp fire så vi gick dit. Fick s'mores och underhållning - inte i världsklass men det var kul. Mysigt med eld nu när det börjar bli kallt, frös faktiskt lite! 

Påvägen hem stannade vi på ett snabbmat ställe som heter wendys, så HIMLA gott! Åt en pretzle cheeseburger, låter inte det bara så gott? Mm-hm 

Vad har mer hänt idag? 
- carson räknade alla dagar som var kvar till jul och frågade om jag skulle vara här då. Jag sa nej, för det ska jag inte. Och han blev ledsen över att jag ska åka hem så snart : Anna, its only 2 more months!" 
- Heather sa idag att vi är systrar - eller så länge jag är här så är vi det. Sen berättade hon om sin cruch. Kändes fint!
- matt hade sin work-out of the day genom att slänga upp mig på ryggen och gå upp för trappan (20 steg kanske). Jag hade liksom mitt huvud vid hans butt så om han hade tappat mig hade jag DÖTT!! Nä, men förmodligen skadat mig lite i alla fall

Nu ska jag sova, ska upp tidigt för ska till nyc - hjälpa dagg med lite saker! 


22

Publicerad 2013-10-10 22:55:39 i Allmänt,

SHIT! Idag har vi rensat, säkert 3 timmar. 
Uppe på vinden finns ett extra rum ( jag och matt bor på vinden) och det är fullt med kläder, räkningar, papper, gamla möbler osvosvosv tänk er lite som om det är ett rum som någon vara vänt upp och ner - nu är det rent! 

Åt precis lunch, gick på stan med Heather och köpte mig en pumpkin spice latte mm 

Nu ska jag på hajk med carson och Ian, det är cub scout! 



21

Publicerad 2013-10-10 00:04:38 i Allmänt,



Hejhej! 
Skaffade nyss blogg.se appen och förhoppningsvis blir det lite fler updates men kortare inlägg! 

Just nu sitter jag och passar carson och matthew när dem hoppar på studsmattan. Rätt tråkigt, men någon måste ju göra det! 

Idag har jag sorterat post... Typ lagt i högar efter datum, vart de kommer ifrån osvosvosv 
Sen som ni ser på bilden, har jag passat Jerry! Wiihii
Försökte Skypea med Johanna men det gick piss dåligt.. Aja nästa gång! 


Det är ungefär 3 veckor kvar till halloween och såhär ser några av husen ut i området! Folk frågar redan vad man ska vara, det är seriöst här! De har en stor parad, stora fester och allaallaALLA klär ut sig! Yeeahh

21

Publicerad 2013-10-09 18:21:48 i Allmänt,

precis tre veckor idag!
 
det firar vi med att kolla igenom vad jag gjort:
 
 
första tiden läste jag mycket, försökte komma in i allt för allt var ju nytt! 
 
 
hämtade carson ofta från skolan. gick till parken eller bibblan
 
 
gick på dejt! (med sjuka carson - alltså han var sjuk på riktigt, inte sjuk som i konstig)
 
 
hängde ofta här, i parken med killarna
 
 
kollade på mycket film, gör fortfarande det!
 
 
fick nästan jobb på gilly hicks, här är jag i deras omklädningsrum 
 
 
första veckan var detta min standard lunch 
 
 
sen hängde jag en hel helg med dessa två - himla fin helg!
 
 
vi hängde här och ...
 
 
här, på en rooftop någonstans med zarah
 
 
sedan var vi här, i williamsburg, på marknad
 
 
hängde här
 
 
sen hände detta... :(
 
sen fick jag ett till jobb, passa JERRY!
 
 
DRÖM - en frukost som jag gärna skulle äta varje dag
 
 
sen var vi i warwick med pollarna. hösten är bra fin tycker jag
 
 
sen var det parad för djuren - blessing of the animals vilket en himla roig sak tyckte jag och heather
 
en snabbrepris på hur mina tre veckor sett ut! 
gillar att vara här, men längtar lite efter att få komma hem till "verkligheten" för detta känns fortfarande litelite konstigt!
 
 
 
 
 

20

Publicerad 2013-10-09 04:46:55 i Allmänt,

suttit och knåpat med video, spelat in, lagt upp på youtube (vilket tog typ forever) och ska nu ladda upp på bloggen och inser att HELVETET LAGGAR SÖNDER! moorrrrrr
 
jag sa mest bara strunt, men tänkte att det kunde varot kul att kolla på + att ni får höra min vackra...stämma!
 
i vilket fall. Idag trodde jag att jag skulle få ha en dag för mig själv så jag hade planerat att gå ner på stan, kolla lite affärer osv. Men det blev inte riktigt så... Jag gick ut med Jerry som vanligt och trodde jag skulle komma hem till ett tomt hus. Men icke sa nicke, Patrick hade vägrat att gå till skolan idag. Susan hade försökt i tre timmar. Så jag tog med Patrick till biblioteket och gjorde läxor, hade faktiskt riktigt mysigt. Åt lunch på the art café, gick hem och köpte en donut och nu är vi hemma. 
 
har inte gjort så mcyket mer än att hänga med patrick idag. 
men vi åt en skit god middag, enchilladas (?) med guac, creme fraiche och tacochips! mm 
hjälpte heather snabbt med läxan och sen kollade vi på nyheter. ian somnar alltid i soffan, så himla kul. man kan prata med honom och han "mhm:ar" tillbaka som svar!
 
ny dag imorgon (duuh) och förhoppningsvis kan jag gå på stan!
 
 

20

Publicerad 2013-10-08 16:13:47 i Allmänt,

åh. skönt, känner mig så mycket bättre idag!
min mage ömmar fortfarande men inte alls på samma sätt, yes!

har verkligen ingen aning om vad som händer idag, alla barnen är i skolan i alla fall. jag ska ta ut jerry på en walk och sen får vi se! kanske går ner på stan och kollar lite, har ju fortfarande inte kommit iväg och kollat på the thrift shops!

mer om det sen!
hejhej

19

Publicerad 2013-10-08 05:13:00 i Allmänt,

varför skulle vi få ånga att vi åt mat at the mall?
 
jo, det ska jag berätta!
för idag har jag, patrick och carson legat hemma med matförgiftning... vi åt kinesisk buffe. vet egentligen inte om det säger så mcyket, men ändå. 
patrick spydde i natt, jag hade världens kramp i magen, alltså magsäcks-magen och det visade sig att carson hade haft detsamma.
 
så idag har vi inte gjort många knop. jag var tvungen att gå ut med jerry och carson ville gärna följa med, så det fick han. jerry är så söt, men han äter så himla konstiga saker. maskar och gammalt hundbajs är hans favvo... jag försöker se till att han inte äter det men det är svårt som tusan. valpen är himla snabb!
 
hemma har vi kollat på tv, vikt tvätt, tvättat, ätit "snälla saker" för magen, lekt kurragömma, målat på fönsterna med fönster färg, pysslat lite mer och nu tar jag pause! 
 
matt kom nyss in i mitt rum med en träfigur, ställde den på mitt bord och sa "anna, detta är konst! KONST, så inget att leka med!" och sen gick han. jag kollade närmre på denna figur, blir ju nyfiken varför han säger så tydligt att "...KONST, inget att leka med". inser sedan att figuren är en kille som sitter och runkar... ropade tillbaka "tack, snällt att du tänker på mig!" haha. matt är så sjukt konstig! det roligaste är att han köpt den och inte fått den som man skulle kunna tro. nejnejnej, "anna, den kostade bara 15 dollar. kap ju!"
 
aja, en till sak. fick en fråga om matts frieri. vi satt och lekte med gummiband, killarna håller på att göra armband genom att virka gummiband. detta är det nya silly bands här. i vilket fall, så togmatt min hand och satte på ett gummiband och sa att vi skulle gifta oss. absolut tänkte jag för då får jag lagligt stanna kvar i usa!! Yippieee
 
 

19

Publicerad 2013-10-07 23:10:56 i Allmänt,

vad hände egentligen igår?
 
igår vaknade vi upp i warwick och vädret var inte vackert. det var typiskt svenskt höst väder, grått, tråkigt och regnigt. barnen och ian var uppe tidigt för att göra sig iordning för kyrkan. susan och jag hade tänkt stanna kvar på farmen för det skulle vara apple picking festival igår med, men hur kul är det när det regnar? 
 
så jag åkte med ian och barnen hem, var så trött och skit äcklig. håret var fett, luktade häst och kände mig helt bajsig helt enkelt. men barnen var peppade för blessing of the animals och skulle berätta om det i bilen påväg ner till nyack igen. 
framme i nyack hann vi bara att byta om, hämta alla djuren vi ville ha med vilket resulterade i: bear, lucy, hamstern ana, kaninen magic, ödlan lizzy. kyrkan var full med djur, mest katter och hundar som skulle bli blessed. det var som en vanlig söndags mässa (eller vad det nu heter) men jag har aldrig skrattat så mycket i kyrkan. barn som skrek, hundar som skällde, katter som fräste och en präst som försökte överrösta allt oväsen. 
 
 
 
efter mässan var det en parad som vi gick, vi hade på oss djurmasker och ledde djuren runt stan. 
heather och jag gick sedan och snodde åt oss lite fika. vi tänkte gå och möta upp dara, heathers kompis, för att äta frukost men det blev inte av. så vi kollade på lite tv, jag skrev två rätt långa inlägg på bloggen, pratade med ian och susan, duschade. lite små saker helt enkelt. 
 
 
 
blev uttråkad och erbjöd mig att ta med killarna någonstans och dem ville se en ny film som gick på bio. så jag kollade upp när nästa film skulle gå, vi åkte till the mall och så visade det sig att filmen var slutsåld. nästa skulle inte gå förrän om en timme... vi deppade lite, gick och köpte mat (vilket vi sedan skulle få ångra) och sedan var det dags. cloudy with a chance of meatballs 2, det är alltså tvåan av det regnar körrbullar. så himla bra film. jag har inte sett ettan, men älskade 2an!! så himla rolig, för maten kommer till liv. det är exempelvis schrimppanzee (alltså chimpanzee + shrimp). hela filmen var så himla fyndig!
 
sedan hämtade ian och matt upp oss, jag var helt slut! hemma kollade jag, susan, heather och matt på les miserables och jag är helt förälskad i den filmen, så himla bra! men gick och la mig ganska snart
 
 

18

Publicerad 2013-10-07 04:56:25 i Allmänt,

så nu är denna dagen slut!

drar snabbt igenom vad som hände, mer utförligt kommer imorgon!

åkte från warwick tidigt imorse för vi skulle till kyrkan. det var blessing of the animals - så man tog med sig djuret man ville få blessed och så fick man det! så himla rolig ide, har nog aldrig krattat så mycket i en kyrka innan
efter det så kändes det som att bara dagen flög förbi. skypeade med mamma och pappa, skrev två rätt stora inlägg på bloggen, duschade, åt frukost/brunch kl 14, kollade på tv, gick sedan på bio med små killarna - såg cloudy with a chance of meatballs och den var så bra!!! faktiskt, eller jag tyckte den var himla bra. berättar imorgon varför. åkte hem, killarna la sig, kollade på les miserables med susan, heather och matt.

nu ska jag sova, sov så himla dåligt i natt. allt är så lyhört. (anna, köp öronproppar nästa gång du är på target!!!!)

18

Publicerad 2013-10-06 19:46:00 i Allmänt,

det tog oss 45 minuter att åka till farmen. 45 minuter av bråk i bilen. 45 minuter av tjat. 45 minuter av slagsmål. igår var alla trött, speciellt trötta på varandra tror jag. för att få alla och tystna en stund i alla fall fick vi svänga in på dairy queen, ett slags mcdonalds fast med glass! mumma 

sen kom vi hit, till deras himla söta lilla stuga!
 
allt är så vackert just nu. löven är röda, gula, gröna och orangea. så fint! det är som hemma men skillnaden är att det är fortfarande 20 grader ute! det är tydligen ovanligt att det är så här varmt såhär års, men jag älskar det!
går runt i linne och jeans, prefekt! 

 
såhär mysigt är det inne. så senare under kvällen satt vi här, matt spelade gitarr, ian spelade munspel och jag låg i soffan och njöt. så himla mysigt! fast efter ett tag kom carson, satte sig på mitt huvud och sa "såhär gör man med sånna som nästan är ens kusin" så jag fick helt enkelt ta det!

 
våra hundar. bear, sophie och lucy! detta är påväg mot hästarna, wohoo
 
hopplahopp! såg så himla coolt ut där dem kom, ut ur dungen backom dem och i full galaopp!

familjen på häst. detta var precis efter att patrick hade trillat av hästen. de red barbacka, ni ska få se en bild sen och patrick är inte riktigt van vid det så när hästen knyckte till med huvudet flög han av, landade på ryggen och tappade andan. garbben blev skräckslagen, i och för sig, vem hade inte blivit det?
men jag sa sedan (vet inte om det var det bästa att säga) att det kommer bli en bra story sen. 
 
 
så, medan susan och ian satt med skräckslagna patrick i gräset fick jag och carson ta hand om varsin häst.  dessa hästar är som stor hundar! så himla fina, men fasen va mycket respekt jag har för dem! dem kan ju trampa ner en om dem så vill
 
överlycklig!
 

ser ni vad vackert det är ?! och detta är bara en av 4 åkrar som dem har. så himla fint!!
 
 
kollade in fräsiga stenar. killarna älskar ju stenar och kristaller!
 
sedan under kvällen var hela tjocka släkten där. vi åt mat, väldigt amerikanskt: fried chicken, mac and cheese, pumpkin pie osvosvosv. så himla kul släkt. jag har en rätt liten, mysig släkt hemma. vi är väl runt 6 stycken, men här var vi inte ens hälften och vi var säkert 20 stycken under samma tak! alla är så himla fina och trevliga. matts mamma var där och sa "anna, det är ovanligt att kvinnor är som dig här. vackra på insidan och ut. det är sant!" åh så fint, jag blev himla glad!
 
sen droppade folk av, men vi barn och "ungdomar" satt kvar i köket och pysslade och pratade. matt lärde barnen opassande sånger och jag, ja, jag satt väl mest och kollade på och skrattade!
 
sen blev det så himla fint. matt är så himla duktig på att spela gitarr, så han satt och spelade i vardagsrummet, jag låg på soffan njöt av musiken. sen kom ian och satte sig med sitt munnspel! vi var i mitten av ingenstans, hörde syrsorna och hönorna utanför, det var mörkt. jag blev helt rörd typ, i alla fall väldigt emontionell 8eller vad det heter!)
 
sen spelade vi kort, åt popcorn och sen gick vi och la oss!
 
slut! 
 
 

18

Publicerad 2013-10-06 18:32:18 i Allmänt,

så, nu är vi tillbaka. det blev en rätt konstig dag igår.
 
efter jag hade vaknat så gick jag ner för att äta frukost. tog fram min skål och en sked men kom inte mycket längre för susan undrade om jag skulle med till strawberry place vilket är ett frukost ställe här i nyack. ett väldigt populärt ställe för det var så mycket folk. men susan känner alla så vi fick ett bord rätt snabbt!
 
det var susan, matt, patrick, carson och jag som åt. himla mysigt men det var så mycket som hände så det var så hög volym eller vad man ska säga, så vi kunde knappt prata med varandra! 
 
 
efter det gick vi till kristall shoppen igen. jag har faktiskt börjat bli lite intresserad av kristaller och sånt, de har olika energier och "powers". funderade på att göra ett halsband med en lugnande kristall i, hade vart fint tror jag!
carson köpte en kristall som skulle vara bra om man kom sent ofta och om man var lite bråkig! perfekt för honom
patrick köpte ett silver löv som han ska sätta på en kedja och göra ett halsband av, samma gjorde matt!
 
hemnma började vi göra iordning för att åka till warwick, vilket är farmen, för att stanna över natten. de har en stor äpple festival där under denna helgen så det var vårt mål... men det tog oss tre timmar att bara packa ihop det vi skulle ha... vad som kom emellan?
 
jo, det ska jag berätta. Tv:n först och främst. barnens bästa kompis. sen när vi stängde av den och satte lösenord på så blev jag på hoppad. de tre killarna hade bestämt sig för att jaga runt mig i huset. fine tänkte jag, jag ska visa vad jag går för. jag sprang upp för trapporna, in i mitt rum och låste. Ha-ha nu kunde de inte ta mig. satt där inne medan jag hörde killarna (detta är alltså carson 7, patrick 11 och matt 22) utanför viska om hur de skulle ta sig in. matt lekte att han var städerskan sandra och bröt på spanska, funkade inte. carson försökte hitta nyckeln till mitt rum, funkade inte det heller. 
 
satt där ett tag, sedan var det dags att fly. jag visste ju att de var i matts rum, det var rätt uppenbart men orkade inte sitta i mitt rum längre. sprang så fort jag kunde ner för trappan med carson hack i häl, han hoppade upp på min rygg men jag slängde av honom... slängde. vilket inte var det bästa för han blev rädd och ledsen och la sig i sin säng, jag gick och trösta men den lilla ungen är smart. det var deras PLAN! så carson skrek "i've got her, i've got her!" och sen dog jag kittle döden!
 
(shit va långt inlägg, men aja delar upp denna dagen i två delar) 
 
kriget tog inte slut där. sedan hämtade matt en leksaks pistol, sköt små gummi-liknande saker på mig. carson tyckte den iden var briljant och hämtade en likande. mitt gömställe blev duschen, kanon tyckte jag. men patrick sa självklart till mina fiender var jag var! damn
på skoj sa matt att carson skulle sätta på duschen. jag protesterade självklart, var helt fullt påklädd med mobil i backfickan men skitungen gör som han säger. så där står jag i duschen, med kläderna på. TACK MATT, TACK! aja, det var bara vatten så jag fick gå och byta om och sen bar det faktsikt av. vi satte oss i bilen och ...
 
fortsättning följer...
 
 

17

Publicerad 2013-10-05 19:44:00 i Allmänt,

åker till warwick idag. apple picking!!

mer om det kommer imon.

sitter just nu instängd på mitt rum för killarna jagade upp mig hit, vågar inte gå ut! HJÄLP

16

Publicerad 2013-10-05 06:17:14 i Allmänt,

jag har suttit ett bra tag nu och försökt klura ut hur man lägger ut videoklipp. tänkte att det kunde vara lite kul istället för att bara läsa. har gjort ett men kan inte lägga upp det, någon som vet?

idag har jag inte gjort mycket för världen. checkat the interwebs, kollat tv, läst, sorterat tvätt, lekt med carson och hans play date, blev friad till av matt, kollat på film, hade en väldigt intressant diskussion med heather och susan. we had the talk, vi pratade om relationer, killar, sexualiteter och allt som hör till. skit intressant att höra deras point of view. höll mest med vad dem hade och säga men ibland blev jag lite fundersam,hälsade på heathers kompisar, åt middag, kollade på film och nu ska jag sova!

imorgon ska jag till warwick, deras farm och de har tydligen apple picking festival där! wohoo

16

Publicerad 2013-10-04 18:32:55 i Allmänt,

allt går så himla fort! nästan för fort tycker jag.
så här kommer lite bilder från min vecka.
 
har fått ett extra jobb, passa Jerry om dagarna. fint!
hopphopphopp, här hänger vi mycket
gårdagens lunch, mm med lite swedish fish på toppen
carson och grannhunden monk
carson med sina play dates
fyndade på marshalls. bor i den gråa koftan

15 - familjenfamiljen

Publicerad 2013-10-04 04:39:00 i Allmänt,

i detta inlägget tänkta jag lite kort bara berätta om familjen jag bor hos och varför jag är här.
 
min mamma var au pair som ung. hon bodde då hos en familj som hade två söner som hon tog hand om. mamma var 19 och sönerna 17 och 15 (typ) så det var inte mcyket att ta hand om menmen. mamman, som heter Dagg, i familjen och mamma höll kontakten efter att mamma åkte hem så vi har hälsat på Dagg ett flertal gånger.
 
men anna, varför berättar du det här?
jo, förstår du. en av sönerna som mamma passade heter ian. när jag var här i nyc för 2 år sedan en sommar så blev jag väldigt nära kompis med just ians familj och ville verkligen komma tillbaka så, nu är jag här.
 
så familjen jag bor hos består av 5 stycken.
Ian som är pappan i familjen
mamma Susan
Heather som är 15
äldsta sonen Patrick som är 11
och lille carson på 7 år det är familjen,
men sen så bor det även en till här, deras kusin Matthew som är 22 år.
så vi är sammanlagt 7 stycken som lever under samma tak. men vi bor i ett stort hus så plats finns det allt!
 
IAN jobbar 5 dagar i veckan, långa dagar. jag vet faktiskt inte riktigt vad han gör, mer än att han är en ingenjör. ian är den snällaste som finns, men samtidigt väldigt bestämd. han gör det som skall göras, och gärna med humor om det går. han älskar att vara utomhus och på fritiden är han scout ledare.
 
SUSAN är en hemmafru, en mycket stressad sådan för hon har alltid något att göra. det kan vara allt ifrån ett doktor besök, till att göra något på deras farm eller ha med barnen att göra. susan och så himla fin, så himla virrig och så himla omtänksam. lite för snäll ibland kanske speciellt när det kommer till barnen, ex som med barnens läxor eller tv tittande. men det finns något allvarligt i henne också, blir saker gjorda på fel sätt så säger hon till
 
HEATHER började nyss första året på high school vilket tydligen är stort. hon verkar tycka om det i alla fall och det är ju fint. heather är tonåring (punkt). ena stunden väldigt mogen för sin ålder och ibalnd omogen. tjejen är så himla smart och vi har ofta intressanta diskussioner ex om graviditeter (haha) för vi kollar på teen mom...men hon är så himla gullig och vill alla väl förutom sin ena lille bror patrick, men det är ju så det är, syster och bror förhållandet.
 
PATRICK började nyss middle school. inte lika stort men ändå coolt. patrick är busig, han lyssnar när han vill. men grabben är fin, han bryr sig på sitt egna sätt. han visar att han tycker om en på sitt sätt, vilket kan uppfattas som rätt konstigt från utomstående men han vill bara väl. men han är så fin, man kan ha riktigt bra och kloka samtal med honom när man är själv.
 
CARSON går i 1st grade. har förvårnansvärt mycket läxor, men han verkar tycka om det. carson är en rolig filur. han är den först och främst biffigaste 7 åringen på denna jord. han har säkert ett 8 pack som gömmer sig under tröjan. han är full av energi tills den plötsligt tar slut (vi snackar 100 till 0 på 3 sekunder). han är busig och är som sin bror, lyssnar när det passar honom. men killen är så fin, kan säga saker som "anna, i wish i had you as my sister" eller bara be mig hämta honom från skolan. fin unge!
 
MATT är en personlig tränare, massör och yoga instruktör. han har kunder under veckan men inte dagligen. hemma spelar han gitarr, spelar piano eller degar. matt är ena stunden som en busig 14 åring som klättrar i träd på gatan eller kastar saker på en för att få uppmärksamhet eller så är killen 70 år och har hur mycket filosofiska tankar om livet som helst. killen har för övrigt levt ett så intressant liv - borde göra film på det!
 
sen har vi tre hundar, lucy, sophie och bear. en katt och jag vet faktiskt inte vad hon heter (kallar henne får kittykittymeow). en kanin som heter magic, en hamster som jag fick döpa så den heter Ana, en fisk och en ödla som heter lizzy. + 6 hästar och 12 hönor på farmen!
 
ja, dem här bor jag med. gillar dem alla så mycket, så himla fina människor/djuren med alla så olika kvaliter!

15

Publicerad 2013-10-04 04:26:00 i Allmänt,

så himla dålig uppdatering. förlåt! idag har jag vaknat, insett att heather och carson är hemma från skolan, sett carson och susan åka till farmen, gått ut med garnnhunden (vilket förövrigt är mitt nya jobb!), åkt till the mall, köpte 2 toppar och 2 par trosor, åt frozen yoghurt, åkte hem, gick med patrick till sin kompis, gick hem, kollade tv, gick och hoppa studsmatta med carson, lekte med grannhunden, passade barnen, åt så himla god mat (!) och nu höjd punken JAG LA BÅDE PATRICK OCH CARSON SAMTIDIGT!! det har aldrig hänt innan, jag har alltid fått lägga carson och sen försöka få patrick att sova vilket är svårt för han vill att alla skall vara hemma (vilket inte susan och ian var). men idag, då gick det finfint!!! LYCKA vet inte vad som händer imon men i helgen åker jag med familjen till warwick, deras farm! (förresten, äter så himla mycket junk!) (ska göra en dag med mat, alltså ta bild på allt jag äter, kan bli intressant och skrämmande)

14

Publicerad 2013-10-03 01:03:31 i Allmänt,

så, här kommer inlägget om det jag köpte på marshalls. jag vet inte om det kanske är så jätte intressant men tänkte att det kunde vara kul att se.
 
kläderna + min fot. tyckte foten gav lite extra krydda till fotot
 
den ljusgråa tröjan är en längra modell i kashmir och är jätte mysig, lagom varm just nu
den svart-vit-randiga är en hoodie i tunnare material, lite kortare modell 
den svarta högen är ett par så sköna pyjamas byxor
de grå/rosa skorna är ett par joggingskor, sådär sköna just nu men jag går väl in dem
 
marshalls är himla bra för man kan fynda så otroligt mycket bra saker för en billig peng. ibland har dem så himla mycket bra saker som man vill ha medan andra dagar kan det vara helt utplockat på vad jag tycker är snyggt.

14

Publicerad 2013-10-02 20:51:25 i Allmänt,

så himla roligt att kolla statistiken på bloggen. ena dagen har jag typ 20 stycken som läser andra dagen har jag upp emot 80 stycken! i vilket fall så är det kul att se att folk läser om mitt lilla äventyr! idag har varit den slappaste dagen av dem slappaste. heather och patrick är fortfarande sjuka, så vi har bara kollat på film idag! yay ska hämta bilson (hehe carson) nu från skolan och sen får vi se vart vi hamnar! förresten, tänkte investera i en kamera så ni kan få bättre bilder (och för att jag gärna vill ha en!) men mer om det senare! + allt jag köpte på marshalls kommer upp senare idag! hejhej

14

Publicerad 2013-10-02 17:34:00 i Allmänt,

precis två veckor nu!

idag har jag fått ett till jobb. woho jag ska bli hundvakt för jerry, en litenlitenliten hund. vet inte vad han är för ras men han är full av energi och himla söt! detta kanske är mitt kall i livet!?

på bilden, en ganska dålig bild men i alla fall, ser ni vad som hände med min mobil när jag var ute och var hurtig. lyssnade på musik, hade mobilen i min hoodie ficka och hoppade över en brunn eller nått och då flög mobilen... ner på asfalten och nu ser den ut såhär. :(
den funkar som den ska men det är fortfarande lite surt (JÄTTE SURT) kanske får se till att fixa den.
 
 

13

Publicerad 2013-10-02 04:51:25 i Allmänt,

mitt liv här blir inte så himla spännande under veckodagarna. det blir lätt samma sak och det kanske inte är så intressant att läsa om. att jag hämtar barn, tvättar och städar varje dag.

så, vad vill NI veta?
vad jag äter?
något om familjen?
vad jag shoppar? (vilket jag inte gör så ofta)
vad som helst, snälla säg vad ni tycker är kul så ska jag försöka skriva om det :)

god natt!

(Bilder på vad jag fyndade idag på marshalls kommer imorgon!)

13

Publicerad 2013-10-01 16:52:26 i Allmänt,

idag blir det MARSHALLS, yaay åh anna, du är då allt bra udda! marshalls är för er som inte vet en stor outlet där man kan fynda allt möjligt. jag tänkte fynda skor om jag hittar några. har gått runt i två par skor sedan jag kom... mysigt anna! heather och patrick är hemma idag igen. så dem ska jag ta hand om. sandra (städerskan) är här så det blir inte så mycket fix här hemma då. men ska hämta carson i eftermiddag + hans play date. vi får väl se vad som händer idag! hörs senare

13

Publicerad 2013-10-01 16:45:51 i Allmänt,

vaknar så sent nu förtiden, kl 10. det känns lite dumt mot susan att vakna sent, ska ställa klockan framöver!

så igår hände det inte mycket mer än att heather och patrick var sjuka. jag tog hand om dem (kollade på tv, hämtade mat). tvättade två omgångar med tvätt, vek, sorterade strumpor, dammsög mattorna i huset och hämtade carson.
carson har en kompis som heter mathew som är busig. han cyklar på vägen fastän han inte får. han bryr sig inte så mycket om regler liksom så när carson är med mathew så blir det ibland kaaaoozz. carson försvann typ 10 minuter, jag hade ingen aning om var han var och det visste inte mathews föräldrar heller. gick runt kvarteret säkert 2 gånger innan jag såg honom. + att han är rätt dålig på att lyssna, alltså om han leker något eller typ kollar på tv så är han så inne i det att han inte hör. eller så ignorerar han mig haha

Om

Min profilbild

asparf, Anna Sparf. 19 år. Bor i Nyack, USA tre månader fram över. Passar barn. Går ut med hundar. Bor på loft. Köper saker och ting. Läser. Allt! Här kommer jag skriva av mig lite tänkte jag. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela