asparf.blogg.se

18

Publicerad 2013-10-06 18:32:18 i Allmänt,

så, nu är vi tillbaka. det blev en rätt konstig dag igår.
 
efter jag hade vaknat så gick jag ner för att äta frukost. tog fram min skål och en sked men kom inte mycket längre för susan undrade om jag skulle med till strawberry place vilket är ett frukost ställe här i nyack. ett väldigt populärt ställe för det var så mycket folk. men susan känner alla så vi fick ett bord rätt snabbt!
 
det var susan, matt, patrick, carson och jag som åt. himla mysigt men det var så mycket som hände så det var så hög volym eller vad man ska säga, så vi kunde knappt prata med varandra! 
 
 
efter det gick vi till kristall shoppen igen. jag har faktiskt börjat bli lite intresserad av kristaller och sånt, de har olika energier och "powers". funderade på att göra ett halsband med en lugnande kristall i, hade vart fint tror jag!
carson köpte en kristall som skulle vara bra om man kom sent ofta och om man var lite bråkig! perfekt för honom
patrick köpte ett silver löv som han ska sätta på en kedja och göra ett halsband av, samma gjorde matt!
 
hemnma började vi göra iordning för att åka till warwick, vilket är farmen, för att stanna över natten. de har en stor äpple festival där under denna helgen så det var vårt mål... men det tog oss tre timmar att bara packa ihop det vi skulle ha... vad som kom emellan?
 
jo, det ska jag berätta. Tv:n först och främst. barnens bästa kompis. sen när vi stängde av den och satte lösenord på så blev jag på hoppad. de tre killarna hade bestämt sig för att jaga runt mig i huset. fine tänkte jag, jag ska visa vad jag går för. jag sprang upp för trapporna, in i mitt rum och låste. Ha-ha nu kunde de inte ta mig. satt där inne medan jag hörde killarna (detta är alltså carson 7, patrick 11 och matt 22) utanför viska om hur de skulle ta sig in. matt lekte att han var städerskan sandra och bröt på spanska, funkade inte. carson försökte hitta nyckeln till mitt rum, funkade inte det heller. 
 
satt där ett tag, sedan var det dags att fly. jag visste ju att de var i matts rum, det var rätt uppenbart men orkade inte sitta i mitt rum längre. sprang så fort jag kunde ner för trappan med carson hack i häl, han hoppade upp på min rygg men jag slängde av honom... slängde. vilket inte var det bästa för han blev rädd och ledsen och la sig i sin säng, jag gick och trösta men den lilla ungen är smart. det var deras PLAN! så carson skrek "i've got her, i've got her!" och sen dog jag kittle döden!
 
(shit va långt inlägg, men aja delar upp denna dagen i två delar) 
 
kriget tog inte slut där. sedan hämtade matt en leksaks pistol, sköt små gummi-liknande saker på mig. carson tyckte den iden var briljant och hämtade en likande. mitt gömställe blev duschen, kanon tyckte jag. men patrick sa självklart till mina fiender var jag var! damn
på skoj sa matt att carson skulle sätta på duschen. jag protesterade självklart, var helt fullt påklädd med mobil i backfickan men skitungen gör som han säger. så där står jag i duschen, med kläderna på. TACK MATT, TACK! aja, det var bara vatten så jag fick gå och byta om och sen bar det faktsikt av. vi satte oss i bilen och ...
 
fortsättning följer...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

asparf, Anna Sparf. 19 år. Bor i Nyack, USA tre månader fram över. Passar barn. Går ut med hundar. Bor på loft. Köper saker och ting. Läser. Allt! Här kommer jag skriva av mig lite tänkte jag. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela