asparf.blogg.se

18

Publicerad 2013-10-06 19:46:00 i Allmänt,

det tog oss 45 minuter att åka till farmen. 45 minuter av bråk i bilen. 45 minuter av tjat. 45 minuter av slagsmål. igår var alla trött, speciellt trötta på varandra tror jag. för att få alla och tystna en stund i alla fall fick vi svänga in på dairy queen, ett slags mcdonalds fast med glass! mumma 

sen kom vi hit, till deras himla söta lilla stuga!
 
allt är så vackert just nu. löven är röda, gula, gröna och orangea. så fint! det är som hemma men skillnaden är att det är fortfarande 20 grader ute! det är tydligen ovanligt att det är så här varmt såhär års, men jag älskar det!
går runt i linne och jeans, prefekt! 

 
såhär mysigt är det inne. så senare under kvällen satt vi här, matt spelade gitarr, ian spelade munspel och jag låg i soffan och njöt. så himla mysigt! fast efter ett tag kom carson, satte sig på mitt huvud och sa "såhär gör man med sånna som nästan är ens kusin" så jag fick helt enkelt ta det!

 
våra hundar. bear, sophie och lucy! detta är påväg mot hästarna, wohoo
 
hopplahopp! såg så himla coolt ut där dem kom, ut ur dungen backom dem och i full galaopp!

familjen på häst. detta var precis efter att patrick hade trillat av hästen. de red barbacka, ni ska få se en bild sen och patrick är inte riktigt van vid det så när hästen knyckte till med huvudet flög han av, landade på ryggen och tappade andan. garbben blev skräckslagen, i och för sig, vem hade inte blivit det?
men jag sa sedan (vet inte om det var det bästa att säga) att det kommer bli en bra story sen. 
 
 
så, medan susan och ian satt med skräckslagna patrick i gräset fick jag och carson ta hand om varsin häst.  dessa hästar är som stor hundar! så himla fina, men fasen va mycket respekt jag har för dem! dem kan ju trampa ner en om dem så vill
 
överlycklig!
 

ser ni vad vackert det är ?! och detta är bara en av 4 åkrar som dem har. så himla fint!!
 
 
kollade in fräsiga stenar. killarna älskar ju stenar och kristaller!
 
sedan under kvällen var hela tjocka släkten där. vi åt mat, väldigt amerikanskt: fried chicken, mac and cheese, pumpkin pie osvosvosv. så himla kul släkt. jag har en rätt liten, mysig släkt hemma. vi är väl runt 6 stycken, men här var vi inte ens hälften och vi var säkert 20 stycken under samma tak! alla är så himla fina och trevliga. matts mamma var där och sa "anna, det är ovanligt att kvinnor är som dig här. vackra på insidan och ut. det är sant!" åh så fint, jag blev himla glad!
 
sen droppade folk av, men vi barn och "ungdomar" satt kvar i köket och pysslade och pratade. matt lärde barnen opassande sånger och jag, ja, jag satt väl mest och kollade på och skrattade!
 
sen blev det så himla fint. matt är så himla duktig på att spela gitarr, så han satt och spelade i vardagsrummet, jag låg på soffan njöt av musiken. sen kom ian och satte sig med sitt munnspel! vi var i mitten av ingenstans, hörde syrsorna och hönorna utanför, det var mörkt. jag blev helt rörd typ, i alla fall väldigt emontionell 8eller vad det heter!)
 
sen spelade vi kort, åt popcorn och sen gick vi och la oss!
 
slut! 
 
 

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2013-10-06 21:45:53

åh vad mysigt anna!!!!! Låter helt perfekt och så underbart Amerikanskt :) hösten där är ju helt magiskt, I love the colours too !

miss you sistah!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

asparf, Anna Sparf. 19 år. Bor i Nyack, USA tre månader fram över. Passar barn. Går ut med hundar. Bor på loft. Köper saker och ting. Läser. Allt! Här kommer jag skriva av mig lite tänkte jag. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela