asparf.blogg.se

Sunday funday

Publicerad 2013-10-31 03:13:30 i Allmänt,


I söndags åkte jag till nyc där jag träffade familjen Ramberg-lith! 
Självklart var min buss sen på morgonen så kom sent och inte mig med det så gick jag till fel hotell... Det finns många marriot i nyc... Tyvärr. Jag letade runt i lobbyn, hittade ingen där så tillslut fick jag låna receptions telefonen och sedan fick jag traska några kvadrater för att möta Pelle! 

Vi gick ner till hotellet där resten av familjen var och där gjorde vi upp planen för dagen - gå på the Green line som är en gammal tunnelbane-track som man gjort en park av. 
Så vi traskade ner till the Green line och gick den. Himla himla fint tyckte jag, ett hett tips om det är fint väder! 

Gå ovanför marken bland skyskraporna.

Efter att ha gått hela den blev vi alla väldigt hungriga och sprang i princip in på första bästa restaurang. Ett bra val mat-mässigt men det var som på en abercrombie affär om bi förstår vad jag menar med det - mycket ljud, hög musik, rätt mörkt osvosvosv 
Men vi fick mat och det var bra, så mätta och belåtna traskade vi senare mot Greenwich village där det skulle vara pickles festival. Vi vandrade på, det var rätt långt så vi stannade på starbucks för lite påfyllning. Det var kallt men tog en frappichino ändå, mhmmm

Kollade lite affärer och sen vandrade vi till pickles festivalen, men den var självklart slut när vi kom... Men inga ledsna miner, jag köpte en tröja och sen var bra! 
Vi tog sedan tuben tillbaka till hotellet, vilade lite och sen blev det middag. Vi hittade en jätte mysig  restaurang där jag åt världens godaste middag!! Ser inte så aptitligt ut men så himla gott!! 

Sen fick vi gå till port authority för att jag skulle kunna ta bussen hem. Somnade nästan på bussen men allt gick kanon :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

asparf, Anna Sparf. 19 år. Bor i Nyack, USA tre månader fram över. Passar barn. Går ut med hundar. Bor på loft. Köper saker och ting. Läser. Allt! Här kommer jag skriva av mig lite tänkte jag. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela